15 Haziran 2013 Cumartesi

İzmir çiçek



Sizlerin en güzel günleriniz de biz yanınızdayız. Her zaman en güzel ve en özel anlarınızı süsleyen çiçeklerdir. İzmir de bulunan şubelerimizi arayarak istediğiniz yerlere çiçek gönderebilirsiniz. Sitemize üye olarak da hem fırsatları hem de kampanyaları kaçırmamış olursunuz. Her türlü özel, sevinçli, üzüntülü veya acılı günleriniz de yollamak istediğiniz çiçekleri bizden sipariş verebilirsiniz. Sitemiz de bize ulaşabileceğiniz her türlü ulaşım imkanlarını bulabilirsiniz. İZMİR ÇİÇEK olarak her zaman görüşlerinize de saygı duymaktayız ve bu nedenle bize duygu ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz. Üye girişi yaptığınızda vermiş olduğunuz siparişlerinizin takibini de yapabilirsiniz.
Yapmış olduğunuz alışverişleriz de belki de size çok özel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. İZMİR ÇİÇEKÇİ lik her zaman sizin istediğiniz şekilde ambalajlama yapmakta ve karşıdakinin çok mutlu olacağı şekilde düzenleme yapmaktadır. Ayrıca başka bir şehirde bulunuyorsanız ister bizi arayarak ister internet sitemizden sipariş verebilirsiniz. Ayrıca sadece çiçek değil bunun yanında daha farklı birçok hediyelik eşyayı bulabilirsiniz. Her kesime ve yaşa hitap edebilecek hediyelikleri bulabilirsiniz.
Sitemizde bulunan iletişim bilgilerimizden bizlere günün her saati ulaşabilirsiniz. Ayrıca yine sitemizde bulunan şehir ve bölge ayırma özelliği ile de İZMİR ÇİÇEK GÖNDER seçeneğini seçerek kısa yolla adresi yazarak yollamak istediğiniz adrese yollayabilirsiniz. Bizler sadece hediye veya süs amaçlı değil üzüntülerinizi paylaşmak için de çiçek buketleri hazırlamaktayız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder