8 Temmuz 2013 Pazartesi

Oyunlar1



Bilgisayar oyunları, en çok kullandığımız eğlence araçlarından. Eskiden sadece çocuklara hitap eden oyunlar nedeniyle, bu alana pek fazla ilgi göstermiyorduk. Fakat yetişkinlerin de oyun oynamaktan büyük keyif alması ve bu konudaki talepleri, internet üzerinden oynanabilen oyunlar arasına yetişkinlere yönelik olanların da eklenmesini sağladı. Bu da boş zamanı olan insanların, bu zamanı değerlendirebilmesi adına çok iyi bir adım olarak yorumlandı.
İnternette her zevke her yaşa hitap edebilecek oyunlarla karşılaşmak mümkün. Örneğin erkeklerin arabalara ve silahlara olan bitmek bilmeyen tutkularını bilmeyen yoktur. Bu nedenle özellikle bu iki alana yönelik birçok güncel oyun çeşidi mevcut. Yine örneğin insanların gerçek hayatta yapmak isteyipte günlük yaşamın koşulları içerisinde yapmaya fırsat bulamadığı çeşitli tutku ve isteklerini karşılayacak oyunlar1 da var. Mesela gerçek hayatta motosikleti çok seven, kullanmak isteyen fakat çeşitli nedenlerle bu istediğini yerine getiremeyen insanların en çok başvurduğu kaynak motor oyunları oluyor. Bunun gibi her türlü oyuna oyunlar1 aracılığı ile ulaşmak mümkün.
Sadece yetişkinlere göre değil elbette, oyunları daha büyük bir hevesle oynayan çocuklara yönelikte birçok oyun çeşidi mevcut. Üstelik bu oyunların, doğru ve kontrollü bir şekilde kullanıldıkları ve oynandıkları takdirde, çocukların gelişimine katkıda bulundukları da kanıtlanmış gerçekler arasında. Doğru seçilen oyunlar, çocukların görsel zekalarını, hızlı düşünme ve karar verme yeteneklerini geliştirmekte.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder