19 Ağustos 2013 Pazartesi

Gizli Cennet Kartepe



Özellikle kışın apayrı bir havası olan Kartepe İstanbul, bursa, Ankara gibi yakın illerden birçok misafiri ağırlamakta ve gelen herkesi kendine hayran bırakmaktadır. Kışın bir kar şöleni yaşatan bu güzel ilçe giderek görmesi gereken ilgiyi görmekte durmadan devam ederek ilerlemektedir. Özellikle şuana kadar daha önce hiç gitmedi iseniz bu yıl mutlaka gideceğiniz yerler arasına koymalı ve bir turlar düzenlemelisiniz.
Sizlerde gitmeden ve plan yapmadan önce Kartepe haberlerine göz atabilir ve neler olup bittiğini inceleyebilirsiniz. Hava durumları nasıl ya da ne gibi aktiviteler var gibi birçok bilgi sizleri bekliyor olacak ve aydınlanarak daha rahat bir şekilde ilçeye gitmiş olacaksınız. Güzel bir günde kar sefası ve akşamında güzle bir kahve ya da içki keyfi bu güzel ilçede çok keyifli olacaktır. Sizlerde mutlaka hedeflerinizi yüksek tutun ve ne kadar fazla eğleneceğinizi görüverin.
Kartepe ilçesine sizlerde gitmek istediğiniz turlar ile ya da özel arabanız ya da seyahat arabalarını tercih edebilirsiniz. Aslında en mantıklısı düzenlene turlar ile mekâna gitmek ve gerekirse konaklamalı ya da ertesi gün dönmeli turlara katılabilirsiniz. Hem fiyat olarak çok avantajlı olacak, hem de sizlere büyük bir rahatlık kazandırmış olacaklardır. O halde bu ayki turlarınızın arasına Kartepe yi oyun ve bir an önce güzel bir beldeye ayak atmış olun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder